جراحی زیبایی

زوایه‌دار کردن چانه این روزها بازاری داغ در فضای مجازی و تبلیغات مراکز درمانی زیبایی دارد و این در حالی است که چنین چیزی در علم پزشکی وجود ندارد.

به گزارش مشرق، بازار عمل‌های جراحی زیبایی این روزها بسیار داغ است و برخی از دختران و پسران جوان در جستجوی روش‌های جدید جراحی هستند. اما غافل از اینکه به اعتقاد پزشکان متخصص بسیاری از این عمل‌های جراحی برای آنان عوارض دارد.عارضه‌هایی که برای آن تحقیق نمی‌کنند و تنها به دنبال این هستند که یک عمل زیبایی بر روی صورت و پوست خود انجام دهند.

آنچه در کنار عمل زیبایی بینی و سایر اعمال زیبایی رواج یافته، زاویه‌دار کردن چانه است.روشی که متاسفانه برخی از جوانان بدون هیچ‌گونه اطلاعی آن را از متخصصان مطالبه می‌کنند.

مراکز درمانی فعال در بخش زیبایی تبلیغات خود را اینگونه مطرح می‌کنند و در آن معتقدند: صورت زاویه‌دار و قلبی  یا بیضی شکل نشان زیبایی زنانه است و این به یک انسان ظاهری جوان، شاداب و ظریف داده و به به شدت مطلوب است و این در حالی است که به اعتقاد متخصصان این موضوع اثبات علمی ندارد و  عوارض بسیاری را نیز برای فرد ایجاد می‌کند.

 در همین راستا به بررسی این موضوع  در گفت‌وگو بادبیر انجمن علمی راینولوژی ایران پرداختیم.

چیزی به عنوان زوایه‌دار کردن چانه نداریم

علیرضا مصباحی که فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت بوده و دارای بورد تخصصی گوش، گلو، بینی و جراحی سرو گردن است به بررسی بازار داغ تبلیغات غیرعلمی در مورد جراحی‌های زیبایی و پوست پرداخت.

مصباحی اظهار داشت: در ابتدا مشکلی بزرگی که در کشور و در عرصه پزشکی وجود دارد و نظارت بیشتری را می‌طلبد عدم نصب پروانه مطب توسط برخی پزشکان در دید بیماران است که این مهم باید با نظارت برطرف شود.

دبیر انجمن علمی راینولوژی ایران افزود: در برخی مواقع نیز مشاهده می‌شود که برخی مراکز درمانی اعلام می‌کنند پزشک ما مقیم اینجا نیست و از کشور خارجی و یا شهرهای دیگر می‌آید و این در حالی است که نباید فریب این مراکز درمانی را خورد چون اینها پزشک‌نما هستند و براساس قانون یک پزشک نمی‌تواند در دو شهر مطلب داشته باشد.

وی با بیان اینکه زیبایی علم و هنر است و در انجام اعمال جراحی باید حرمت و اصول حفظ شود تصریح کرد: امروز تبلیغات غیرعلمی در فضای مجازی به ویژه اینستاگرام مشکلات زیادی را برای درمان کشور به ویژه در زمینه اعمال جراحی زیبایی  به وجود آورده است.

مصباحی با بیان اینکه یکی از روش‌های غلط که در حال تبلیغ است زاویه‌دار کردن چانه است افزود: چنین چیزی وجود ندارد و مردم به ویژه جوانان و نوجوانان نباید فریب این عکس‌های دروغین را بخورند.

وی گفت: عکس‌هایی که با عنوان زیبایی در فضای مجازی منتشر می‌شود در آن استانداردها رعایت نشده و مردم باید هوشیار بوده و بصیرت لازم را داشته باشند.

دبیر انجمن علمی راینولوژی ایران بیان کرد: ما با فضای مجازی مشکل نداریم اما باید با افرادی که سلامت مردم را به خطر می‌اندازند برخورد شود.

این فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت در پاسخ به لزوم انجام اعمال جراحی زیبایی گفت: خداوند خالق انسان است و هر نوع زیبایی را دوست دارد و انجام بسیاری از عمل‌های زیبایی نیز ضرورت ندارد اما در برخی موارد که حادثه‌ای اتفاق می‌افتد انجام این اعمال جراحی برای حفظ سلامت فرد یک ضرورت است.

وی در مورد هزینه‌هایی که باید بیمه‌ها در مورد اعمال جراحی زیبایی نیز عهده‌دار شوند گفت: پیشنهاد ما این است اعمال جراحی زیبایی دسته‌بندی شده و آن اعمال جراحی که بر حسب ضرورت صورت می‌گیرد زیر پوشش بیمه قرار گیرد.

انجام بوتاکس ضرورتی ندارد

مصباحی در مورد بوتاکس و برداشتن چین و چروک‌ها  نیز تصریح کرد: این روش درمانی برای افراد هیچ ضرورتی ندارد و در بسیاری از مواقع نیز بخاطر داروها و تزریقاتی که انجام می‌شود ممکن است عوارض داشته و یا خطرآفرین باشد.

دبیر انجمن علمی راینولوژی ایران با بیان اینکه این انجمن آماده دریافت گزارش‌های مردمی و برخورد با مراکز غیرمجاز زیبایی است افزود: مردم می‌توانند گزارش‌های خود را به انجمن ارائه دهند تا پیگیری و برخورد لازم با مراکز غیرقانونی انجام شود.

به اعتقاد پزشکان متخصص با توجه به رشد روز افزون تبلیغات غیرعلمی در فضای مجازی مبنی بر اعمال مختلف جراحی زیبایی انتظار است مردم با تحقیق بیشتری به درمان پرداخته و به هر مرکز درمانی نیز اعتماد نکنند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس